3D-bebisavtryck i keramiklera

.The Creativity House

Senast uppdaterad: 2020-04-20

Beskrivning
OBS! Vi har öppet som vanligt  trots allt som pågår i samhället. Vi har en stor lokal så ni kan sitta vid eget bord med distans till andra kunder. VÄLKOMNA!

Boka tid och kom in med er baby/barn i vår studio på Fridhemsplan så gör vi avtrycken åt er, sedan skapar vi en form och gjuter en vacker 3D-keramiktavla i vit lergodslera med utstående händer eller fötter åt er.
 På babyprints.eu kan ni se alla våra avtrycksprodukter och även beställa hem avtryckslera om ni inte bor i Stockholm. 

Eftersom vi gjuter i lergods så blir avtryckstavlan hållbar och avtrycken mycket realistiska och detaljerade helt utan förstärkande ingrepp på linjer! Vi skröjbränner tavlan och sedan får ni måla den med 50 olika glasyrfärger - Ni kan även välja metallicfärgerna Brons, silver och guld.

OBSERVERA ATT vi använder  VIT LERGODSLERA - som ger en vacker slät yta efter glasyrbrännningen och som är mycket hållbar.

HITTA HIT

Kommunikationer: Blå eller grön T-banelinje till Fridhemsplan, uppgång Drottningholmsvägen. Buss 1, 3, 4, 62, 77, 91 och 94 passerar utanför vår butik.
 
Tider

Öppettider: tis–sön 10–17.

Kostnad

Materialkostnad 990 kr. Obs! Om ni vill ha 3 stycken med samma avtryck betalar ni endast för 2.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordNej
  • Hiss och ramperNej
  • KaféJa
Karta

Aktuella tips

Nu börjar vissa museer och kulturarrangörer att öppna upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med finfina digitala tips ni kan göra hemma från soffan!

Till toppen