4H-Dagläger: Drama- och teaterläger på Olympiateatern

Stockholms läns 4H

Senast uppdaterad: 2019-06-20

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
När veckan inleds står kroppsspråk och fantasi i fokus, vi använder våra kroppar och sinnen och sedan även övningar med tal och improvisationsteater. Inga förkunskaper krävs! 

Sista 1-2 timmarna på torsdagen blir det en liten uppvisning med smakprov på vad vi gjort under veckan, det finns även möjlighet för föräldrar som vill prova på att delta i någon av övningarna.

Plats:
Olympiateatern, Västmannagatan 56. T-bana: Odenplan 
Datum: 17-20 juni och 24-27 juni. 
Tid: kl. 09.00-16.00
Ålder: 7-9 år (17-20 juni) och 10-12 år (24-27 juni)
Avgift: 1250 kr + medlemsavgift i 4H om deltagaren inte redan är medlem.

Medlemskap i 4H är obligatoriskt, olycksfallsförsäkring ingår. Bli medlem på https://membersky.com/org/4h/fyrkloverns-4h/bli-medlem

Begränsat antal platser! Anmälan är bindande och görs till stockholm@4h.se varefter ni får information om hur betalning görs.

Deltagaren har plats på lägret efter att betalningen kommit in och ni fått bekräftelse från oss. Vid sjukdom återbetalas lägeravgiften mot uppvisande av läkarintyg. Medlemsavgiften återbetalas ej. 

Övrigt: Medtag egen lunch (kylskåp och micro finns). Mellanmål ingår. Oömma kläder.
Välkomna!


HITTA HIT

T-bana: Odenplan
Kostnad

Avgift: 1250 kr + medlemsavgift i 4H om deltagaren inte redan är medlem. Medlemskap i 4H är obligatoriskt, olycksfallsförsäkring ingår. Bli medlem på https://membersky.com/org/4h/fyrkloverns-4h/bli-medlem

Info
Karta

på gång just nu

Här kommer några av redaktionens favoriter som man inte får missa!

Till toppen