ÄGGJAKT!

Millesgården

Senast uppdaterad: 2019-04-10

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Följ med oss på Äggjakt i paret Milles hem!
Skynda ut i parken, lägg nu på en rem!
Om du hittar äggen: gult, rött, blått och vitt,
Får du en belöning, nå´t godis som blir ditt.


Vad heter skulpturen som verkar DABBA? Och vad döljer hon?  Välkommen till magiska Millesgården och leta rätt på de 4 ägg som döljer sig på olika platser i skulpturparken. Du får ett påsk-rim som ledtråd och hittar du dem alla väntar en god belöning...

Ta med hela familjen! Barn och unga 0-18 har fri entré till Millesgården. Äggjakten kostar 30 SEK. Ingen föranmälan, pågår mellan 13/4 och 28/4. Passa på att se utställningen TILLBAKA TILL PARADISET, handla i museibutiken och ät något gott i Millesgården Lanthandel. Välkomna! 

Och lycka till! 

 

HITTA HIT

T-bana till Ropsten, sedan Lidingöbanan 1 station eller buss 201, 202, 204, 205, 206, 211, 212, 221 till Torsviks torg. Därefter ca 5 min promenad till Millesgården. Följ skyltarna.

En lite kortare promenad blir det om man går av bussen vid Torsviks torg, går ca 200 meter till Stjärnvägen och där byter till buss 238, som går till Millesgården.   Restid från T-centralen ca 20 min.
Kostnad

Äggjakt, pris: 30 SEK. Entrépriser: vuxna 150 SEK. Barn 0-18 år fri entré.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperNej
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

Aktuella tips

I dagsläget är det många museer och teatrar som har stängt. Då gäller det att se sig om efter andra roliga aktiviteter att göra antingen utomhus eller i hemmamiljö. Nedan finner du redaktionens favoriter just nu!

Till toppen