Akropanik - Cirkus Trattofon

Kulturhuset Stadsteatern Husby

Senast uppdaterad: 2020-03-03

Beskrivning
Visuell, originell och strålande av positiv energi! Akropanik är en fartfylld barnvarieté i sann gatuteateranda, en smällkaramell av akrobatik, dans och fysisk komedi.

Två färgstarka figurer drar igång en show, men får gång på gång avbryta. Väskan måste borstas. Publiken måste borstas! Missförstånd, lunchpaus, lurendrejerier och ren och skär panik. Och till slut är det dags. Dags att göra entré.

Både barn och vuxna känner igen sig i de förvirrade figurerna, deras konflikter och kompromisser. Föreställningen innehåller publikinteraktion och efteråt får barnen vara med och dansa loss, samt prova på enklare akrobatik.

Föreställningen är utan tal, och kan utan problem förstås av alla. 

Ålder: Från 3 år
Längd: 35 min
Av och med: Jerry Lasota och Marija Meded

Mittiprickteatern bjuder på saft och frukt efter föreställningen.

Föreställningen presenteras av Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning i samarbete med Mittiprickteatern, Kulturskolan Husby, Svenska Bostäder och Kulturhuset Stadsteatern Husby.

HITTA HIT

ÅK KOMMUNALT
Tunnelbanan Blå linje 11, hållplats Husby.

MED BIL
Kulturhuset Stadsteatern Husby ligger mellan E18 och E4. Vi har inga egna parkeringsplatser.
Tider

När: 19/4 kl. 13.

Kostnad

Fri entré.

Info
  • Passar: Från 3 år.
  • Adress: Edvard Griegsgången 11, Husby
Karta

Aktuella tips

I dagsläget är det många museer och teatrar som har stängt. Då gäller det att se sig om efter andra roliga aktiviteter att göra antingen utomhus eller i hemmamiljö. Nedan finner du redaktionens favoriter just nu!

Till toppen