ALICE I UNDERJORDEN

Barnens Underjordiska Scen – BUS

Senast uppdaterad: 2019-04-03

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Alice i Underjorden är en interaktiv teaterlek, ett tekalas, en osäker fantasiresa och en maskerad och där du som besöker ramlar rakt in  i spelet.

Du följer efter den sjuka Alice och den vita kaninen och faller ner i  den magiska världen där herr Madhatter har tekalas och du kan tappa bort dig själv och gå vilse på äventyr. Du kan vara en Alice., en kanin, en, katt, en kung, en grevinna eller en hasselmus.
Och sen kan du komma på drottningen teakalas och göra teater och dansa när båten sjunker.  Vi hålet i varandra när det stormar. 
Alice i Underjorden är mellan enochenhalv och två timmar lång, beroende på hur mycket klockorna stannar. Insläpp via inskrivning hos Sthlms akutsjukhus tio minuter innan utsatt avgångstid.
Och du kan inte lämna Underjorden förrän du blir utsläppt genom gränskontrollen.

Vilka åldrar? Jo, ALICE är tänkt att passa alla människobarn utan den vanliga åldersindelningen. På BUS tänker vi att det är bra att träna på att vara tillsammans, och att det är viktigt med lek och fantasi oavsett ålder. Dock förekommer det hög volym ibland, så du avgör själv om du vill ta med ett barn under fyra år. Föreställningen är en improvisation som förändras hela tiden, som en dröm.

HITTA HIT

T-bana Medborgarplatsen.
Kostnad

200 kr vuxen, 150 kr barn ingår teaparty- te och muffins

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckNej
  • SkötbordNej
  • Hiss och ramperNej
  • RestaurangNej
  • KaféNej
Karta

på gång just nu

Här kommer några av redaktionens favoriter som man inte får missa!

Till toppen