ALICE I UNDERJORDEN

Barnens Underjordiska Scen – BUS

Senast uppdaterad: 2019-03-21

Beskrivning
Alice i Underjorden är en interaktiv teaterlek, en fantasiresa, en maskerad och ett afternoontea där du som gäst får vara med mitt i spelet.

Du följer den vita kaninen och faller ner i Alices magiska värld där du tappa bort dig själv och gå vilse på äventyr. Du kan välja vad du vill vara; Alice. kanin, katt, kung, grevinna eller hasselmus. Och sen kan du gå på Hattmakarens teakalas och göra teater och dansa. Alla är Alice och Alice är Alla!Alice i Underjorden är mellan enochenhalv och två timmar lång, beroende på hur mycket klockorna stannar. Insläpp via inskrivning hos Sthlms akutsjukhus tio minuter innan utsatt avgångstid. Och du kan inte lämna Underjorden förrän du blir utsläppt genom gränskontrollen.

Vilka åldrar? Jo, ALICE är tänkt att passa alla människobarn utan den vanliga åldersindelningen. På BUS tänker vi att det är bra att träna på att vara tillsammans, och att det är viktigt med lek och fantasi oavsett ålder. Dock förekommer det hög volym ibland, så du avgör själv om du vill ta med ett barn under tre år.Föreställningen är en improvisation som förändras hela tiden, som en dröm.

HITTA HIT

T-bana Medborgarplatsen.
Tider

Se hemsidan för information och bokning.

Kostnad

ingår teaparty- te och muffins

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckNej
  • SkötbordNej
  • Hiss och ramperNej
  • RestaurangNej
  • KaféNej
Karta

på gång just nu

Här kommer några av redaktionens favoriter som man inte får missa!

Till toppen