Sommarkurs: Animationsläger

Bromma KFUM

Senast uppdaterad: 2021-03-22

Beskrivning
Animationslägret handlar om att ha roligt och att göra animerad film. Lägerveckan avslutas med en filmvisning  för familj och vänner. Vi arbetar med såväl klassisk cut out-animationsteknik (som i South Park) som leranimation. Deltagarna får prova på att göra manus, animera, samt redigera din film. Vi tar oss även tid till bad och roliga utmaningar!

·        Lägret riktar sig till barn mellan cirka 9-14 år
·        Lägret tar emot cirka 12 barn per vecka
·        Lägret är alla dagar mellan kl.09:00-16:00
 
REDUCERAD AVGIFT
För oss är det viktigt att alla barn får möjlighet till en utvecklande, meningsfull och rolig fritid. För att familjens ekonomi inte ska vara ett hinder erbjuder vi möjligheten till reducerad eller fri avgift inom alla våra verksamheter. Detta är möjligt tack vare stöd från stiftelser och gåvor från privatpersoner.

HITTA HIT

Med buss: Alla bussar som börjar på 300, buss 177 eller 176 från Brommaplan (mot Drottningholm) till busshållplats ”Brostugan”. Därefter är det 7-10 minuters promenad till Kärsögården. Skyltad gång- och cykelväg. Med bil: Mot Drottningholm/Ekerö från Brommaplan. Ta av till vänster direkt efter Nockebybron (skyltat). Vid Brostugan ta till höger uppför backen.
Tider

Kursstart: 14/6 kl. 9–16, 5 tillfällen.
Kursstart: 21/6 kl. 9–16, 4 tillfällen.
Kursstart: 28/6 kl. 9–16, 5 tillfällen.

Kostnad

Deltagaravgift: v. 24 och 26: 1 800 kr, v. 25: 1 550 kr I deltagaravgiften ingår en administrationsavgift på 60 kr. Medlemsavgift på 120 kr tillkommer om deltagaren inte redan är medlem i föreningen. Möjlighet att söka reducerad eller fri avgift

Info
Karta

Redaktionens utvalda favoriter!

Här har vi samlat ett gäng tips skojiga tips för veckan! Välj mellan finfina utomhustips och skojiga aktiviteter att hitta på hemma. Ha så roligt!

Till toppen