Äventyrsläger på Lida

Lida friluftsgård

Senast uppdaterad: 2020-07-06

Beskrivning
Häng med ut på sommaräventyr på Lida!Vill du lära dig paddla kajak, laga mat på stormkök och göra massor av andra roliga uteaktiviteter?
I sommar erbjuder vi ungdomar 12-17 år att vara med på ett 2-dagarsläger på Lida. I små grupper med max 6 deltagare  med erfarna ledare och instruktörer testar vi på massa kul som Lida har att erbjuda. Lägret kan innehålla allt från kajakpaddling, vandring, friluftsliv, naturparkour, höghöjdsbana mm. Lunch ingår och självklart finns det tid för bad om vädret är fint.
Ungdomar som bor i Botkyrka Kommun har förtur till lägret. Några av grupperna är tjejgrupper och övriga är blandade grupper öppna för alla. Ange i anmälan om  barnet vill vara i en grupp med bara tjejer.
Lägret kostar inget att vara med på men har begränsat antal platser. Efter att ni skickat in anmälan så återkommer vi med bekräftelse om barnet har fått plats.
Praktisk info:
Plats: Lida Friluftsgård
När: 2 dagar under v. 32-33, tis-ons eller tors-fre
Tid: Dagtid kl. 10-16
Pris: gratis (aktiviteter, instruktörer och lunch)
För vem: ungdomar 12-17 år, boende i Botkyrka Kommun har företräde.
Anmälan och mer information finns på Lidas hemsida.

Välkommen ut!

HITTA HIT

Från pendeltågstationen i Tullinge går buss 721 till Lida Friluftsgård.Med bil svänger du av väg 226 vid Botkyrka Hantverksby in på Västerhaningevägen. I denna korsning och resten av vägen är det skyltat till Lida Friluftsgård.
Tider

Se hemsidan för kommande kursstarter.

Kostnad

Kursavgift: gratis, 4 tillfällen.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta
Till toppen