NYA DATUM! Babblarna Andra Musikalen

Intiman

Senast uppdaterad: 2020-03-31

Beskrivning
Samtliga planerade föreställningar av ”Babblarna – Andra musikalen” på Intiman flyttas fram till hösten 2020. Varje enskild kund kommer att kontaktas på den mailadress som angivits vid bokning, för mer detaljer gällande biljetter och hur de går tillväga med byte av datum.

En färgglad, bubblig, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Ni får träffa Babba som inte alls vill gå och lägga sig. Tillsammans med roboten Klonk vill Babba bygga en koja som de alla ska sova över i. Men Vovvo är busig och väcker Babblarna hela tiden. Barnen i publiken får dansa och sjunga med till både nya och gamla låtar; ”Bibbel Babbel Bubbel”, “Grattis-sång”, ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första Låten” och många, många fler.

Speltid ca 40 min utan paus. Rekommenderas från 2 år, men yngre är givetvis välkomna. Alla måste ha en biljett, även om man sitter i sin förälders knä.

Barnvagnar lämnas med fördel hemma. Hopfällbara vagnar kan lämnas in i garderoben mot avgift.
Sittkuddar finns innanför salongsdörrarna. Begränsat antal. Först till kvarn!

HITTA HIT

Ett stenkast från Odenplan där man både kan stanna med flera bussar samt även ta gå av med tunnelbanan. 
Tider

När: 13/6 kl. 11 & 14, 8–9/8 kl. 11 & 14, 15–16/8 kl. 11 & 14.

Kostnad

Pris: vuxna 215 kr, barn 215 kr.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckNej
  • SkötbordNej
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangNej
  • KaféJa
Karta

Aktuella tips

I dagsläget är det många museer och teatrar som har stängt. Då gäller det att se sig om efter andra roliga aktiviteter att göra antingen utomhus eller i hemmamiljö. Nedan finner du redaktionens favoriter just nu!

Till toppen