0–2 år

Babysim

Babysim & miniplask på Badkompaniet

Babysim är utformat för att vara en rolig och stimulerande aktivitet för spädbarn från cirka 3 månader till två års ålder. Under ledning av erfarna instruktörer får föräldrar och deras små älsklingar möjlighet att utforska vattnet på ett säkert sätt. Genom lekfulla övningar och sång skapas en positiv och trygg atmosfär, vilket hjälper barnen att känna sig bekväma och trygga i vattnet.

Babysim Nybörjare lämpar sig för barn från 3-7 månader. I nybörjardelen är målet att barnen ska trivas i vattnet samt få en tidig och god vattenvana. Vi övar på magläge, olika rygglägen, flythjälpmedel samt introducerar dyket där målet är att barnen ska lära sig att viljemässigt hålla andan på väg ner mot vattnet. 

Babysim Fortsättning lämpar sig för de barn som gått nybörjarkursen, eller om barnet är över 7 månader vid kursstart. Här övar vi på att utveckla dyken och jobba mot målet att barnen själva ska vilja ta initiativet ner i vattnet. Vi använder oss av flythjälpmedel för att öva balans och sparkar samt att barnen ska kunna ta sig fram själva i vattnet och därmed bli mer självständiga.

Babysim Avancerad lämpar sig för barn som har genomfört kursen babysim fortsättning. Vi jobbar mycket på att barnen ska bli så självständiga i vattnet som möjligt.

Miniplask 
Miniplask lämpar sig för barn som är över 11 månader. Inga förkunskaper krävs. Målet med miniplask kursen är att barnen ska på ett lekfullt och roligt sätt få fortsätta utveckla sin vattenvana utifrån ens egna förkunskaper.
Vi övar på simläge, flytläge, rotation, dyk, balans, sparkar, greppa. I miniplask kan både barn som har gått alla babysim stegen gå men även barn som inte har några tidigare förkunskaper men är över 11 månader.

Barn i stan-erbjudande!
Uppge BARNISTAN20 för 20% rabatt på ordinarie pris (1895 kr)! Giltigt t.o.m. 3/3 2024

När

Se hemsidan för kursstarter

Pris

1895 kr
Uppge BARNISTAN20 för 20% rabatt på ordinarie pris! Giltigt t.o.m. 3/3 2024

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Vasabadet, Vendevägen 30B, Djursholm. Från Stockholm Östra tar det 10 minuter med roslagsbanan och sedan ligger badet någon minuts promenad från stationen.
Storkyrkobadet, Svartmangatan 20, Stockholm. 4 minuters promenad från Gamla stans tunnelbanestation.

Annonser:

Annonser: