Babyvisningar

Nationalmuseum

Senast uppdaterad: 2019-08-30

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Babyvisning på Nationalmuseum för nyfikna vuxna med barn i sitt- och krypåldern (3–11 mån). Upplev konsten och museibyggnaden på ett nytt sätt tillsammans med din bebis.

Tillsammans med en konstpedagog tittar vi på ett konstverk och utforskar ett taktilt material i utställningssalarna. Visningen avslutas med en sinnlig workshop i ateljén. Olika teman varje gång. Visningen sker i lugn takt.

Läs mer om visningarna
Se  mer om vilka teman vi ägnar oss åt från gång till gång.

Praktiskt
Kom gärna i god tid så att du hinner med matning, blöjbyte eller annat babyfix före visningen. Om det behövs går det förstås bra att göra paus för hungriga eller ledsna bebisar under visningen.

Ta gärna med bärsele eller -sjal eller låna bärsele av oss på plats. Det går också bra att ta med sig barnvagnen på visningen.

HITTA HIT

T-bana: Kungsträdgården. 
Buss 65 stannar utanför museet, flera bussar stannar vid Kar XII:s torg, Kungsträdgården. Se SL för aktuella färdförslag.
Kostnad

Pris: 150 kr/tillfälle för en vuxen och en bebis.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

Aktuella tips

Nu börjar vissa museer och kulturarrangörer att öppna upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med finfina digitala tips ni kan göra hemma från soffan!

Till toppen