Barnens söndag: Trollbunden

Prins Eugens Waldemarsudde

Senast uppdaterad: 2020-09-22

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Välkommen till vår ateljé och måla troll, prinsar och prinsessor med inspiration av John Bauers sagovärld. I vår ateljé får barnen måla sina egna sagofigurer med flödande färger på stora papper. Våra kunniga konstpedagoger finns på plats och handleder barnen.

På grund av det rådande läget kan vi inte inleda barnens söndag med en gruppvisning i utställningen. Vänligen observera att vi har begränsat antal platser i vår ateljé och kan endast ta emot en vuxen per barn/syskonskara. Förköp av biljetter via hemsidan. 

Besök gärna utställningen Trollbunden – John Bauer och den magiska naturen på egen hand före eller efter besöket i vår ateljé. Vi har en audioguide för barn som tar med barnen på en sagostund bland John Bauers spännande troll och naturväsen. Barnen har fri entré till museet och audioguiden erbjuds barnen gratis. Du som vuxen betalar museientré.

Vi följer fortsatt Folkhälsomyndighetens rekommendationer, vilket innebär att förändringar i programläggningen kan förekomma om situationen i samhället förändras.

HITTA HIT

Ta spårvagn 7 och gå av vid hållplats Waldemarsudde.
Kostnad

Barn 50 kr.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckNej
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

Redaktionens utvalda favoriter!

Nu har många museer och kulturarrangörer öppnat upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med härliga aktiviteter att göra ute i naturen.

Till toppen