Barnkonsert: I en stad

Fasching

Senast uppdaterad: 2019-03-26

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
I en stad, kanske lik en stad du själv bor i, finns en gammal jazzklubb som heter Fasching, om du går dit med dina föräldrar den 12 maj kommer Kalle, Nils och deras vänner att spela högt, sjunga mäktiga låtar, och dessutom berätta spännande saker för er.

I konserten ”I en stad” blandas sånger från bandets första album, nyskrivet material från den kommande säsongen, med tankar och frågeställningar från våra många sagor. Det snackas och sjungs om sånt som kärlek, vänskap, längtan, rädsla, utanförskap och avundsjuka – fast utan att krångla till det så värst.

På albumet gästar My Engström Renman, Sarah Riedel, Mattias Hellberg, Nicolai Dunger, Theodor Jensen, Milla Carmback och Josef Kallerdahl. Vilka av dessa superstjärnor som kommer med upp på scenen håller vi  ännu hemligt därför att hemlisar och överraskningar är ju så kul.

Men vi kan avslöja att bakom trummorna sitter Anna Lund, bakom kontrabasen står Viktor Skokic, framför pianot lurar Johan Graden och den som blåser i tutan är Nils Berg. 

Konserten är ca 1 timme lång.  
Kostnad

Pris: vuxna 150 kr, barn 100 kr.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckNej
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta
Till toppen