Bena blir fulla med spring

Junibacken

Senast uppdaterad: 2019-03-13

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
För oss är spring i bena växtkraft och livskraft. Det är barndomens tillstånd av fart. Det är hastigheten som hänger samman med nyfikenheten på världen. Och barnets alldeles särskilda förmåga att vara levande, sådär levande att varje steg blir till ett hoppsasteg.

Den 28 mars 2019 lanserar vi tillsammans med Youtube Kids den nya interaktiva upplevelsen Bena blir fulla med spring. Upplevelsen lanseras som en del av YouTube Kids introduktion i Sverige, och syftar till att främja gemenskap och fysisk aktivitet.

I Bena blir fulla med spring upplever barn och vuxen Astrids verk tillsammans genom bokcitat, filmklipp och en scenografi som väcker fantasi och leder in till lek.
Här ges möjligheten att själv vara karaktärer från böckerna genom att springa, hoppa, dansa eller balansera. De olika äventyren innefattar bland annat Emils kälkfärd efter tabberaset i Katthult, Madickens balansgång på taket och Ronja och Birks hopp över helvetesgapet i Mattisborgen.

Välkomna till Bena blir fulla med spring – från Katthult till Mattisskogen! Den interaktiva upplevelsen öppnar den 28 mars och håller öppet till och med 12 maj.

Kostnad

Entré: vuxna 195 kr, barn 165 kr, barn under 2 år gratis.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckNej
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

på gång just nu

Här kommer några av redaktionens favoriter som man inte får missa!

Till toppen