Boda Borg Karlskoga

Semester

Senast uppdaterad: 2019-06-03

Sidan är ej aktuell

Tider

Öppettider: mån–fre 9–17, lör 9–20, sön 9–17.

Beskrivning
På Boda Borg i Karlskoga finns det totalt 25 st Quests att uppleva och äventyra i. En Quest består av mellan 2-5 rum. I varje rum ska du tillsammans med ditt lag lösa en eller flera uppgifter/utmaningar för att komma vidare till nästa rum i Questen. Totalt finns det över 100 olika rum med utmaningar i.

Questarna är byggda i tre svårighetsgrader: Gröna, röda och svarta. Gröna Questar innehåller icke-fysiska utmaningar, röda innehåller en mix av klurigheter och fysiska utmaningar, svarta är framförallt fysiskt utmanande. Ditt lag har alltid tillgång till samtliga Quests under ert besök. Rekommenderad klädsel är oömma kläder och bra skor på fötterna.

Utöver Questarna kan du på Boda Borg bo i vårt temainredda vandrarhem, konferera mm. Under sommarhalvåret har vi även utomhusaktiviteter i form av Vattensport, Vildmarksläger, Robinsonkamp, Klättervägg, Segways, Stand-Up Paddlingboards, Sightseeingtåg etc.

HITTA HIT

Anläggningen är belägen alldeles intill E18 vid utfarten från Karlskoga mot Karlstad/Oslo. I direkt anslutning till anläggningen finns det gott om gratis parkeringsplatser.
Kostnad

Pris: 130–220 kr.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordNej
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta
Allt som händer – Boda Borg Karlskoga

på gång just nu

Här kommer några av redaktionens favoriter som man inte får missa!

Till toppen