BOUNCE

Sportiga platser

Senast uppdaterad: 2020-04-22

Sidan är ej aktuell

Tider

Öppettider: mån–tor 10–20, fre 10–21, lör 9–21, sön 9–20.

Beskrivning
Med anledning av den uppkomna situationen med den pågående Corona-pandemin så genomför vi ett antal antal åtgärder för att minimera exponeringen för våra gäster.
Läs mer om det här!

BOUNCE är en värld där väggar blir golv och regeln för gravitation inte längre gäller. På BOUNCE finns trampoliner för alla åldrar och kunskapsnivåer, en X-park där du tar dig igenom hindren som en Ninja Warrior och en parkourbana att öva dina trix i. Hos oss får barn (fr. 2 år), tonåringar och föräldrar en gemensam upplevelse som innebära både skratt och glädje. Det finns ett café samt fri parkering. Join the free-jumping revolution!  

HITTA HIT

Kör mot Kungens Kurva och IKEA, BOUNCE ligger bredvid Heron City på Månskärsvägen 1. Parkeringsplatser finns precis utanför.BOUNCE erbjuder ca 60 parkeringsplatser direkt utanför entrén. P-skiva behövs och gäller endast i två timmar. Tyvärr kan vi inte ändra på detta i dagsläget. Har man ärende även i Heron City så finns det också kostnadsfria goda parkeringsmöjligheter där. Kom ihåg p-skiva även där.
Kostnad

Pris: 150 kr för 1 timme, 2 timmar för 220 kronor (begränsat antal). Familjebiljett 450 kr (2 vuxna och 2 barn).

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckNej
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangNej
  • KaféJa
Karta
Allt som händer – BOUNCE

Redaktionens utvalda favoriter!

Här har vi samlat ett gäng tips skojiga tips för veckan! Välj mellan finfina utomhustips och skojiga aktiviteter att hitta på hemma. Ha så roligt!

Till toppen