Trampolinkurs - BOUNCE Flight Academy

BOUNCE

Senast uppdaterad: 2019-09-23

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Grunden för alla våra trampolinkurser är att ha rätt teknik – det är det allra viktigaste! Rätt teknik gör att du utvecklas i snabb takt och kan göra mer avancerade tricks på ett säkert sätt. Varje tillfälle innehåller därför uppvärmning, teknikträning och rutinträning.

Trampolin är en individuell sport. På BOUNCE är alla stjärnor och vi satsar på personlig coachning för att du ska utvecklas i den takt som du vill.

Varje grupp har 15 deltagare och under kursens åtta veckor träffas vi en timme i veckan. För att vi ska kunna garantera säkerheten behöver du vara över 110 cm för att vara med – det är det enda kravet!

HITTA HIT

Kör mot Kungens Kurva och IKEA, BOUNCE ligger bredvid Heron City på Månskärsvägen 1. Parkeringsplatser finns precis utanför.BOUNCE erbjuder ca 60 parkeringsplatser direkt utanför entrén. P-skiva behövs och gäller endast i två timmar. Tyvärr kan vi inte ändra på detta i dagsläget. Har man ärende även i Heron City så finns det också kostnadsfria goda parkeringsmöjligheter där. Kom ihåg p-skiva även där.
Kostnad

Bouncestrumpor ingår i priset. Dessutom är det gratis att besöka anläggningen varje vardag som kursdeltagare.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckNej
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangNej
  • KaféJa
Karta

Aktuella tips

Nu börjar vissa museer och kulturarrangörer att öppna upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med finfina digitala tips ni kan göra hemma från soffan!

Till toppen