Brigadmuseum

Semester

Senast uppdaterad: 2019-06-03

Sidan är ej aktuell

Tider

Öppettider: tis–fre 10–16, lör–sön 11–16.

Beskrivning
UPPLEVELSEMUSEET FÖR ALLAHos oss får du klämma, känna och klättra. Utställningen är till för att utforskas med alla dina sinnen. Passa på att krypa in i militärtältet eller att hoppa upp i militärjeepen för en låtsasåktur. Med andra ord, barnfamiljer brukar ha roligt på Brigadmuseum. Här nedanför ser du fler saker som man kan hitta på hos oss.

Bra att vetaAlla barn och ungdomar under 20 år har fri entré! Vi har hiss och tillgång till lånebarnvagn, skötrum finns och behöver ni värma barnmat är det bara att säga till i caféet. I caféet finns det barnstolar också såklart.

SKATTJAKTPå Brigadmuseum finns fullt av roliga, intressanta och märkliga prylar. Hos oss kan du få gå på Sakletarjakt och leta efter olika grejer och grunkor. För dig som är lite yngre har vi en Djurjakt, där du får leta efter djur som finns både högt och lågt. Om du hittar våra kluriga gömställen får du en liten present. Skatterna är utspridda i hela utställningen, så det gäller att spana som en riktig soldat. Varken Djurjakten eller Sakletarjakten kostar något extra.Fråga efter en krysslapp i receptionen medan de vuxna löser entrébiljett. 
Kostnad

vuxna 80 kr, barn 0–20 år gratis.

Info
  • Adress: Sandbäcksgatan 31, Karlstad, Värmland
  • Telefon: 051-158060
Bra att veta
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • KaféJa
Karta
Allt som händer – Brigadmuseum

på gång just nu

Här kommer några av redaktionens favoriter som man inte får missa!

Till toppen