Camp Göteborg

Hello World!

Senast uppdaterad: 2019-03-13

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Vårt läger i Mölnlycke utanför Göteborg är nytt för i år. Ett klassiskt sommarläger med bad, brännboll och allmänt häng, men med fokus på digitalt skapande. För att alla ska ha samma förutsättningar att vara med har vi fri tågresa med SJ till och från lägret.
Alla mellan 8 och 18 årkan delta och vi erbjuder flera olika spår. Skapa roliga spel i Scratch, lär dig textbaserad programmering i Minecraft eller designa en egen hemsida. Detta är bara en liten del av det vi har att erbjuda! För den som vill går det även att varva det digitala skapandet med teater eller multiaktivitet. Du är välkommen oavsett om du aldrig programmerat förut eller om du redan sitter på kunskap. På vår hemsida hittar du all information och resten av vårt utbud!

Våra avgifter är inkomstbaserade för att alla ska ha råd att vara med, och vi kommer dela ut över 100 stipendier inför lägret i sommar. Sök på vår hemsida för chansen till en gratis lägervecka och ett helt år av gratis meetups hos våra partners!

Alla läger måndag-fredag varje vecka, men för övernattande gäster börjar lägret redan på söndagen. 
Kostnad

Pris: från 300 kr. Våra avgifter är inkomstbaserade för att alla ska ha råd att vara med, och vi kommer dela ut över 100 stipendier inför lägret i sommar. Sök på vår hemsida för chansen till en gratis lägervecka.

Info
Karta

Aktuella tips

Nu börjar vissa museer och kulturarrangörer att öppna upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med finfina digitala tips ni kan göra hemma från soffan!

Till toppen