Camp Stockholm

Hello World!

Senast uppdaterad: 2020-03-03

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Vårt läger i Ågesta utanför Stockholm är ett klassiskt sommarläger med bad, brännboll och lägereld, men med fokus på digitalt skapande.

Alla mellan 8 och 18 år kan delta och vi erbjuder flera olika spår. Lär dig textbaserad programmering i Python, skapa spel i Minecraft, designa en egen hemsida eller producera musik med digitala verktyg. Detta är bara en liten del av allt vi har att erbjuda!

Du kan dessutom välja att varva det digitala skapandet med streetdance, golf, ridning eller multiaktivitet. Du ärvälkommen oavsett om du aldrig programmerat förut eller om du redan sitter på kunskap. På vår hemsida hittar du all information och resten av vårt utbud!Våra avgifter är inkomstbaserade för att alla ska ha råd att vara med, och vi kommer dela ut över 100 stipendier inför lägret i sommar. Sök på vår hemsida för chansen till en gratis lägervecka och ett helt år av gratis meetups hos våra partners!

För den som inte bor i Stockholm har vi fri tågresa med SJ till och från lägret.

Alla läger är måndag-fredag varje vecka, men för övernattande gäster börjar lägret redan på söndagen. 
Kostnad

Pris: från 300 kr. Våra avgifter är inkomstbaserade för att alla ska ha råd att vara med, och vi kommer dela ut över 100 stipendier inför lägret i sommar.

Info
Karta

Aktuella tips

Nu börjar vissa museer och kulturarrangörer att öppna upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med finfina digitala tips ni kan göra hemma från soffan!

Till toppen