Cirkus Saga & Karavan: Tillsammans

CirkusMania

Senast uppdaterad: 2020-01-12

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Hockeyspelarna Ross och Momo har fått ett uppdrag. De ska testa en ny app som handlar om samtycke. Samtycke, att tycka samma, det är väl lätt? Men det visar sig svårare än någon av dem vill erkänna. Med cirkusen som verktyg synliggör de att samtycke inte är så enkelt utan något som måste pratas om och dessutom övas om det faktiskt ska fungera. En föreställning för både stora och små som väcker eftertanke och lockar till skratt. 

Cirkus Saga drivs som en fri teatergrupp och spelar föreställningar för barn och vuxna i hela Sverige, från Vilhelmina i norr till Ystad i söder. Med humor, poesi och action skapas ovanliga föreställningar där Cirkus Saga med absurda inslag och surrealistiska karaktärer försöker förvåna publiken och väcka intressanta tankar och funderingar. Akrobatiska tricks, jonglering och eldsprutande fakirer varvas med stämningsfyllda balansakter och mycket komik. 

Längd: 
45 min

Språk: svenska

Kostnad

Pris: vuxna 80 kr, barn 80 kr.

Info
  • Passar: 7–11 år.
  • Adress: Bagarmossens Folkets hus, Lillåvägen 44, Bagarmossen
  • Webbplats: cirkusmania.se/
Karta

Aktuella tips

Nu börjar vissa museer och kulturarrangörer att öppna upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med finfina digitala tips ni kan göra hemma från soffan!

Till toppen