Code Runner Drop in - Lajvakademien v.8

Studiefrämjandet Stockholms län

Senast uppdaterad: 2020-02-13

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
"I en nära framtid finns människoliknande robotar. De ser ut som vi, tänker som vi, men de räknas ändå inte som människor. Robotarna har alltid varit programmerade för att de ska arbeta och stanna på en och samma plats…men nu har något börjat hända! På vissa platser har robotarna fritagits, rymt eller avkodats och någonstans på Tekniska Muséet vaknar några av dem upp. Hur ska de göra för att förbli fria?"

Code Runner är en gratis lovverksamhet arrangerad av Lajvakademien för dig mellan 10 och 15 år. Drop-in verksamheten pågår på Tekniska museet i  mellan kl.10:30 till 12:00 samt mellan 13.30 till 15.00 .  

Vill du veta mer om Lajvakademiens verksamhet och vad som är på gång? Under våren 2020 kommer vi även bjuda in till intressanta föreläsningar kring hälsa, lek och den betydelse leken har för hjärnans utveckling.

Besök www.studieframjandet.se/lajvakademien för att läsa mer 

HITTA HIT

Tekniska museet ligger på norra Djurgården i Stockholm, inte långt från Kaknästornet. Här hittar du information om hur du tar dig hit och vad det finns för parkeringsmöjligheter.
Enklaste sättet att ta sig till Tekniska museet är med buss 69 från centralen. Vid högt besökstryck, som till exempel under skollov och ibland på helgerna, är det begränsade parkeringsmöjligheter i området.
Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangNej
  • KaféNej
Karta

Aktuella tips

I dagsläget är det många museer och teatrar som har stängt. Då gäller det att se sig om efter andra roliga aktiviteter att göra antingen utomhus eller i hemmamiljö. Nedan finner du redaktionens favoriter just nu!

Till toppen