Code Runner - Lajvakademien v.9

Studiefrämjandet Stockholms län

Senast uppdaterad: 2020-02-12

Beskrivning
"I en nära framtid finns människoliknande robotar. De ser ut som vi, tänker som vi, men de räknas ändå inte som människor. Robotarna har alltid varit programmerade för att de ska arbeta och stanna på en och samma plats…men nu har något börjat hända! På vissa platser har robotarna fritagits, rymt eller avkodats och någonstans på Tekniska Muséet vaknar några av dem upp. Hur ska de göra för att förbli fria?"

Code Runner är en gratis lovverksamhet arrangerad av Lajvakademien för dig mellan 10 och 15 år. Lajvet pågår på Tekniska museet i tre dagar mellan kl.9:30 och 15:00.  Alla deltagare bjuds på lunch och mellis. 

Vill du veta mer om Lajvakademiens verksamhet och vad som är på gång? Under våren 2020 kommer vi även bjuda in till intressanta föreläsningar kring hälsa, lek och den betydelse leken har för hjärnans utveckling.

Besök www.studieframjandet.se/lajvakademien för att läsa mer

HITTA HIT

Tekniska museet ligger på norra Djurgården i Stockholm, inte långt från Kaknästornet. Här hittar du information om hur du tar dig hit och vad det finns för parkeringsmöjligheter.
Enklaste sättet att ta sig till Tekniska museet är med buss 69 från centralen. Vid högt besökstryck, som till exempel under skollov och ibland på helgerna, är det begränsade parkeringsmöjligheter i området.
Tider

Öppettider: 24–26/2 9.30–15.

Kostnad

Fri entré.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangNej
  • KaféNej
Karta

på gång just nu

Här kommer några av redaktionens favoriter som man inte får missa!

Till toppen