Dammlotta och Bubbelbjörn

Lilla Parken

Senast uppdaterad: 2021-08-31

Beskrivning
En föreställning för de allra minsta barnen som tar upp ämnen om en hållbar miljö. Måste man slänga trasiga leksaker eller kan de få ett nytt liv?

Det är kväll på förskolan och alla har gått hem till sitt. Kvar är leksakerna och kuddarna och allt annat som barnen lekt med under dagen. Städaren kommer in i ett av lekrummen och dammar, sopar och slänger skräpet. Han hittar en docka med en trasig arm. Den får kastas i soptunnan den med. Städaren släcker och går ut.

Dockan med en arm, Dammlotta, kommer upp ur papperskorgen. Även Bubbelbjörn tittar fram och de två lekkamraterna börjar att leka och stöka runt i rummet. In kommer städaren. Nu måste städaren se till att det blir ordning och reda i lekrummet igen.

Målgrupp: 0-3 år
Längd: 20 minuter, workshop efter ca 15-20 minuter

Efter föreställningen bjuder vi upp barnen till en workshop tillsammans med er om man vill. Workshopen innehåller sång och lek i ytterligare 15-20 minuter. Vi tittar på färger, lär oss om kroppen och våra sinnen. Anpassad för barn mellan 0-3 år. Minst en vuxen per barn måste delta om man vill att barnet ska vara med.

Spelas på Kulturscen Bristol, Sturegatan 39, 172 31 Sundbyberg

HITTA HIT

Tunnelbanan, pendeltåg, tvärbanan och buss till Sundbyberg C. Uppgång Sturegatan. Parkering finns i området, glöm inte betala parkeringsavgiften!
Tider

När: 16–17/10 kl. 10–10.40.

Kostnad

Pris: vuxna 150 kr, barn 150 kr.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckNej
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangNej
  • KaféJa
Karta

Redaktionens utvalda favoriter!

Här har vi samlat ett gäng skojiga tips som är aktuella just nu. Ha så roligt!

Till toppen