Digital sportlovskurs i programmering

Hello World!

Senast uppdaterad: 2021-02-18

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
På Hello Worlds digitala lov-meetups samlas ledare och deltagare från hela Sverige till en kreativ, lärorik och rolig programmeringshelg. De digitala kurserna består av två helspäckade dagar där du väljer inriktning i våra olika Studios baserat på dina intressen och kunskapsnivå. 
 
I Pythonstudio får du lära dig de grundläggande begreppen och koncepten som man behöver i all textbaserad programmering. Det går att göra det mesta i Python, det är bara fantasin som sätter gränser.
 
I Mattestudio får du utforska användningsområden för matematik med hjälp av programmering, till exempel lösa hemliga meddelanden, förstå mönster och tackla svåra problem.
 
AI-studio passar för dig som gått Pythonstudion och nu är redo för mer problemlösning och kluringar! I AI-studion får du lära dig fler koncept inom programmering och testa på att bygga din egen AI med hjälp av Python.

Här kan du läsa mer om våra studios!

Hello World! är en ideell förening som tillsammans med näringsliv och akademi vill öppna dörrar för att ge fler barn och unga chans till digital utveckling inom programmering. Vi genomför aktiviteter för barn och unga på helger och lov.

Lär dig mer om oss här!
Kostnad

Det går att ansöka om reducerade avgifter/avgift baserad på inkomst på alla aktiviteter.

Info
Karta

Redaktionens utvalda favoriter!

Här har vi samlat ett gäng tips skojiga tips för veckan! Välj mellan finfina utomhustips och skojiga aktiviteter att hitta på hemma. Ha så roligt!

Till toppen