Disney On Ice 2020

Disney On Ice

Senast uppdaterad: 2019-11-11

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
I årets upplaga av denna storslagna skridskoshow får vi möta Disneys älskade karaktärer som tar oss med på en magisk isfestival för hela familjen! Häng med på äventyr med de kungliga systrarna Elsa och Anna, skratta åt snögubben Olof och träffa modiga Rapunzel!

Du får följa med modiga Vaiana och den största halvguden som någonsin levt, Maui, på en actionfylld resa för att återta moderön Te Fitis stulna hjärta.

Res tillsammans med de kungliga systrarna Elsa och Anna, den roliga snögubben Olof, den robusta fjällmannen Kristoffer och hans lojala ren Sven från Disneys Frost när de tar sig igenom ett gnistrande vinterlandskap i en spännande historia full av mod, magi och oförglömliga händelser.

Dyk ner i havet med Sebastian när han kliver ur sitt skal för att bjuda på en gungande show med Ariel i Disneys Den lilla Sjöjungfrun. Bli tilltrasslad när vi besöker den kaxiga och modiga Rapunzel och hennes charmiga allierade Flynn från Disneys Trassel.

Dessutom, sveps med i Disneys Skönheten och Odjuret när Odjuret och hans förtrollade vänner ger en spektakulär show för Belle.

Det kommer att bli en magisk blandning när Disney On Ice t
Kostnad

Pris: vuxna 225-545 kr, barn 175-545 kr.

Info
  • Passar: 3–12 år.
  • Adress: Ericsson Globe, Enskede
  • Telefon: 077-131 00 00
  • Webbplats: www.disneyonice.se
Karta

på gång just nu

Här kommer några av redaktionens favoriter som man inte får missa!

Till toppen