Djungelboken The Musical

Göta Lejon

Senast uppdaterad: 2020-03-26

Beskrivning
Hyllade Djungelboken The Musical får åter liv på Göta Lejon i december  2020. En föreställning för hela människofamiljen! 

Följ med till den vilda och exotiska Indiska djungeln och möt de klassiska figurerna Baloo, Bagheera, Kaa och den fruktade Shere Kahn.

Med sedvanlig energi tar sig Dröse & Norberg an denna legendariska saga och tolkar den på ett personligt sätt med hjälp av humor, fantastisk musik, dramatik och en sanslöst begåvad ensemble.

I denna version av Djungelboken blir Mowgli adopterad av en liten björnfamilj med pappa Baloo i spetsen, där han får lära sig att leva tillsammans med alla djuren och naturen. Men en dag när Mowgli blir utsatt för fara och skyddar sig med hjälp av eld tar historien en annan vändning ... 

Vad som händer sen får man kanske svar på om man vågar besöka Djungelboken – The Musical. Ett helt galet djungeläventyr!

HITTA HIT

Tunnelbanans gröna linje, station Medborgarplatsen samt flertalet stadsbussar.  Gångavstånd från Slussen.
Tider

När: 6/12 kl. 16, 13/12 kl. 16.

Kostnad

Pris från 425 kr

Info
Karta

Redaktionens utvalda favoriter!

Nu har många museer och kulturarrangörer öppnat upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med härliga aktiviteter att göra ute i naturen.

Till toppen