Eld & Vårbris

Lida friluftsgård

Senast uppdaterad: 2020-02-14

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Ta med familjen på ett spännande kvällsäventyr ute i naturen!
Med vårkänsla och skön stämning tänder vi marschaller och  eldstäder och utanför Lida Värdshus serveras mat. Flera aktiviteter erbjuds som passar alla.  Umgås, träna, upptäck och njut av kvällen i det enkla äventyret!
Under kvällen tänder vi en mysig promenadslinga i motionsspåren med marschaller och på gårdsplanen har vi eldar och ljus som skapar en skön stämning.

Alla aktiviteter utgår från gårdsplanen vid Lida Värdshus.
PROGRAM 
Promenadslinga - gå en promenad i stämningsfullt ljus av marschaller. Slingan passar alla som vill strosa, gå med barnvagn eller rulla.
Reflexbana för barn - Friluftsfrämjandet Botkyrka sätter upp en reflexbana för barn med små utmaningar längst med vägen. Ta med egen fick- eller pannlampa. Pris 20 kr, betalning med Swish.
Traillöpning 5 & 10 km - Träningsgruppen tar med alla som vill på en löptur på Lidas stigar. 5 eller 10 km.
Uteträning - med Multibanan Pris 50 kr, Swish.
Dusch med bastu , fri entré, 
Försäljning av lättare mat finns.

Välkommen ut!

HITTA HIT

Från pendeltågstationen i Tullinge går buss 721 till Lida Friluftsgård.Med bil svänger du av väg 226 vid Botkyrka Hantverksby in på Västerhaningevägen. I denna korsning och resten av vägen är det skyltat till Lida Friluftsgård.
Kostnad

Några av aktiviteterna kostar. se separat info.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

Aktuella tips

Nu börjar vissa museer och kulturarrangörer att öppna upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med finfina digitala tips ni kan göra hemma från soffan!

Till toppen