Poolhäng, god mat och avkoppling

På Fågelbrohus njuter ni av härliga sommardagar vid poolen, god mat i restaurangen, sommardrinkar på terrassen och mjuka hotellsängar.  En levande plats med stort utbud aktiviteter och Stockholms vackra skärgård runt knuten!

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/03/fagelbrohus-spa-relax-utomhuspool-utsikt-sommar-hannessoderlund.webp

Värmdö är något alldeles extra på sommaren, den lantliga idyllen förför er och ni får möjligheten att bara koppla av. En aktiv sommar finns även hos oss, spela padel på våra nya banor, utmana någon i familjen i biljard, gå vår tipspromenad, spela golf, promenera i naturen eller upptäck Stockholms skärgård. Vi har ett stort utbud av aktiviteter för både stora och små, här ska alla få njuta av avkopplande sommardagar!

Läs om alla aktiviteter här!

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/03/fagelbrohus-pingis-manniskor-natur-sommar-hannessoderlund.webp

Sommarpaket för familjen

Checka in på Fågelbrohus i sommar och koppla av ordentligt. Här njuter ni av härliga sommardagar vid poolen, god mat i restaurangen, sommardrinkar på terrassen och mjuka hotellsängar. En levande plats med stort utbud aktiviteter och Stockholms vackra skärgård runt knuten!

En aktiv sommar finns även hos oss, spela padel på våra nya banor, utmana någon i familjen i biljard, gå vår tipspromenad, spela golf, promenera i naturen eller upptäck Stockholms skärgård. Vi har ett stort utbud av aktiviteter för både stora och små, här ska alla få njuta av avkopplande sommardagar!

Läs mer och boka sommarweekend på Fågelbrohus!

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/04/Sommarang.jpg

Midsommarfirande på Fågelbrohus

Välkomna till oss på natursköna Värmdö för årets midsommarfirande! Ta med dina nära och kära och njut av en härlig vistelse på Fågelbrohus med god mat och härliga sommaraktiviteter.

På dagen kan ni florera i de vackra omgivningarna, uppleva den grönskade naturen och njuta av vår lunchbuffé efterföljt av jordgubbstårta. Vi erbjuder många härliga sommaraktiviteter så som tipspromenad och utespel som krocket eller boule. Här har ni också möjlighet att låna cyklar och ta en härlig cykeltur eller ta en kort promenad från hotellet och njuta av bad på strand eller vid brygga.

På kvällen grillar vi på terrassen och serverar en trerätters grillmiddag med förrätt, middag från grillen och avslutningsvis dessert. Njut sedan av en god natts sömn bland fluffiga hotelltäcken och vakna upp till vår himmelska frukostbuffé.

Se midsommarerbjudandet här!