Familjedag med Hitta Vilse

Lida friluftsgård

Senast uppdaterad: 2020-02-24

Beskrivning
Hur ska barn göra om de går vilse i skogen? Botkyrka-Salem Civilförsvarsföreningen arrangerar Familjedag med Hitta Vilse, en lärorik dag för alla familjer som gillar att vara ute i skogen! 

Botkyrka-Salem Civilförsvarförening välkomnar familjer till Familjedag med Hitta Vilse-stig under ledning av instruktör.

Barnen får lära sig hur de kan göra om de kommer bort från föräldrar eller ledare i naturen. Dagen är anpassad för familjer med barn 3-10 år.

Första start kl 10.15 därefter i omgångar var 20 minut till kl. 13.45.

Efter genomförd Hitta Vilse-stig får barnen diplom och målarbok. Därefter bjuds de på Festis och korv som de själva får grilla.

Vägvisning från parkeringen,
Välkomna

HITTA HIT

Från pendeltågstationen i Tullinge går buss 721 till Lida Friluftsgård.Med bil svänger du av väg 226 vid Botkyrka Hantverksby in på Västerhaningevägen. I denna korsning och resten av vägen är det skyltat till Lida Friluftsgård.
Tider

När: 21/5 kl. 10–14.

Kostnad

Fri entré.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

Aktuella tips

I dagsläget är det många museer och teatrar som har stängt. Då gäller det att se sig om efter andra roliga aktiviteter att göra antingen utomhus eller i hemmamiljö. Nedan finner du redaktionens favoriter just nu!

Till toppen