Familjesöndagar i ateljén

Nationalmuseum

Senast uppdaterad: 2020-03-17

Beskrivning
Tillfälligt inställt på grund av covid-19
Nationalmuseum har ställt in all programverksamhet, så som visningar och ateljéverksamhet från 12 mars till och med 14 april. Museet är fortfarande öppet för besök på egen hand. Här kan du läsa uppdaterad information om vad som gäller för Nationalmuseum med anledning av covid-19.

Upptäck konsten i museet och utforska olika material och tekniker.  Tillsammans tittar vi på konsten i museets salar och sedan skapar vi själva under handledning av en konstpedagog i ateljén. Nytt tema varje söndag.

Vinterns och vårens familjesöndagar 

Teman i ateljén våren 2020
Vårens teman, vecka för vecka, presenteras inom kort. Familjesöndagarna kör igång 12 januari och håller på till och med 17 maj.

För vem?  Barn och vuxna tillsammans. Visningarna är anpassade för barn från 6 år, ateljépassen passar för barn från 4 år.

HITTA HIT

T-bana: Kungsträdgården. 
Buss 65 stannar utanför museet, flera bussar stannar vid Kar XII:s torg, Kungsträdgården. Se SL för aktuella färdförslag.
Tider

Öppettider: 1/10 2019–17/5 2020 sön 13–16.

Kostnad

Fri entré, drop in i mån av plats.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

Aktuella tips

I dagsläget är det många museer och teatrar som har stängt. Då gäller det att se sig om efter andra roliga aktiviteter att göra antingen utomhus eller i hemmamiljö. Nedan finner du redaktionens favoriter just nu!

Till toppen