https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/02/astro.jpg

Tjej, 11-13 år, sökes till huvudroll i TV-serie

Produktionsbolaget Patrik STHLM (som bland annat producerat Livet i Mattelandet & Livet i Bokstavslandet) ska i vår producera en ny serie för UR om rymden. Nu söks en tjej, 11-13 år, att spela huvudrollen.

“Astronörd” är en ung tjej som älskar rymden, hennes högsta önskan är att nån gång få åka ut i rymden och träffa en riktig rymdvarelse. I serien kommer vi att få följa henne och hennes tankar kring rymden och universum. Både från hennes rum och när hon i fantasin åker ut i rymden.

Serien består av åtta 15 minuters avsnitt och är en blandning av drama och faktainslag. Nu söks en tjej som är mellan 11-13 år för huvudrollen. Inspelningen sker i Stockholm under ca 10 dagar i maj.

Ansök

Om du är intresserad eller har frågor, mejla senast 16 februari till elin.hammarin@patriksthlm.com med kontaktuppgifter och gärna en liten film på dig där du berättar kort om dig själv och kanske visar något som du tycker om att göra. Filmen går bra att skicka via t.ex wetransfer. Alla personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen och gdpr.

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/02/UR.jpg