Filmvisning: Cirque du Soleil – Worlds away

CirkusMania

Senast uppdaterad: 2019-12-06

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Ta del av en magisk värld och fantastiska framträdanden på ett sätt du aldrig sett dem tidigare! De visionära filmskaparna James Cameron (Avatar) och Andrew Adamson (Shrek) ger dig ett spektakulärt filmäventyr som inte liknar någonting du sett tidigare. Hoppa, flyg, simma och dansa med de legendariska artisterna i Cirque du Soleil när de tar med sig ett ungt par på en magisk resa till en annan värld bortom fantasins gränser.  

Cirque du Soleil är en av världens främsta cirkusar. Den är baserad i Montreal i Kanada och grundades 1984 av två gatuartister, Guy Laliberté och Daniel Gauthier. Idag är de en gigantisk scenkonstproducent med 1600 anställda jorden runt. Att inte använda en manege eller djur bidrog till att göra Cirque du Soleil till den moderna cirkus som den är i dag. Varje uppträdande är en blandning av cirkustyper från hela världen, uppbyggda kring ett tema. 

Längd:

90 min 

Språk:

Engelska, svensk text 

Biljettpris:

Gratis, biljetter hämtas i biblioteket i Vallentuna kulturhus

Kostnad

Fri entré.

Info
  • Passar: Från 7 år.
  • Adress: Vallentuna kulturhus, Allévägen 1, Vallentuna
  • Webbplats: cirkusmania.se/
Karta

Aktuella tips

I dagsläget är det många museer och teatrar som har stängt. Då gäller det att se sig om efter andra roliga aktiviteter att göra antingen utomhus eller i hemmamiljö. Nedan finner du redaktionens favoriter just nu!

Till toppen