Fira in julen i museibutiken!

Sven-Harrys Konstmuseum

Senast uppdaterad: 2019-11-28

Beskrivning
Varje söndag under december blir julstök i Sven-Harrys museibutik och med spännande provsmakning, designmarknad, författarträff och exklusiv boksignering med grundaren av museet Sven-Harry.  Dessutom laddar vi butiken med massor av julerbjudanden. Självklart bjuder vi på glögg och pepparkakor!

Lite extra barnvänligt blir det första och tredje adventsöndagarna:

1:a advent - provsmakning av våra nyttiga och goda julgodsaker. Vi erbjuder smakprovning av glögg, pepparkakor, saffransskorpor, julgodis och mycket mer!

3:e advent - bokmarknad där det blir signering med författare och konsthistoriker.  För de  yngre bokälskarna är Stina Wirsén på plats med boken Läs med Lucia (ur serien Läs och lär med alla brokiga av Carin och Stina Wirsén) och Historien om Bodri (av Hedi Fried) - båda böckerna med illustrationer av Stina  Wirsén.  Träffa också Colette van Luik  med boken Svenska hjältinnor : 100 berättelser om smarta, starka & modiga kvinnor .

Läs mer om programmet för alla fyra adventssöndagarna i Sven-Harrys museibutik på vår systersajt welma.se:
https://www.welma.se/fira-julen-i-museibutiken 

HITTA HIT

Sven-Harrys Konstmuseum ligger i Vasaparken, en centralpunkt i Vasastan som du lätt kommer till med tunnelbana, buss och pendel. Museet har två entréer; en från Vasaparken och en från Eastmansvägen 10.
Tider

När: 15/12 kl. 12–14.

Kostnad

Fri entré till adventsfirande i museibutiken.

Info
Karta

på gång just nu

Här kommer några av redaktionens favoriter som man inte får missa!

Till toppen