Flottsbro friluftsområde

Sportiga platser

Senast uppdaterad: 2021-10-15

Tider

Öppet dagligen.

Beskrivning
Till Flottsbro är man välkommen året om!

Sommarhalvåret: 
Naturskönt beläget vid Albysjön i Huddinge finns en oas i storstaden. Ta med hela familjen ner till Flottsbro för en heldag i naturen.  Här finns ett härligt naturbad och många andra friluftsmöjligheter för hela familjen. Hyr en kanadensare och utforska vattenvägarna vid Albysjön eller upptäck naturen på någon av alla cykelstigar som finns.

Flottsbro erbjuder tre bra grillplatser. Den mysigaste ligger vackert nere vid sjön och har vindskydd. Här får man fiska i sjön utan fiskekort! Kom gärna förbi och hämta broschyren Vandra i Flottsbro där vi ger förslag på bra vandringar i vår vackra natur. Lederna är mellan 2-4,5 km långa. Vandringsleden Kanalrundan är på 2 km och fungerar bra med barnvagn. Passa även på att besöka vårt värdshus med mat och dryck samt kafé. 

Vinterhalvåret: 
Detta är Stockholms största och snösäkraste skidanläggning med fem nedfarter och tre liftar, en Dream Park, pulkabacke och ett populärt skidområde.  Läs mer på Flottsbros hemsida! 

HITTA HIT

Buss 706 från Huddinge Centrum direkt till Flottsbro.Med bil tar du dig till Flottsbro via Huddingevägen och sedan Glömstavägen (väg 259).
Kostnad

Fri entré.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta
Till toppen