Flyg som en fågel

Upplevelse.com

Senast uppdaterad: 2021-06-01

Beskrivning
Att sväva som en fågel ute i friska luften, visst låter det som en dröm? Tro det eller ej, men det är faktiskt möjligt – utan att du behöver kasta dig ut ur ett flygplan. Nu öppnar Sveriges enda vindtunnel utomhus, så missa inte chansen att vara först med att uppleva det helt unika pirret att flyga fritt uppe i luften.

Upplevelsen inleds med att en professionell instruktör går igenom säkerhetsföreskrifterna och ger er en flyglektion. Därefter tar ni plats i den trattformade "vindtunneln" och låter er lyftas upp av de över 200 km/h starka luftströmmarna. Upplevelsen är helt säker och en instruktör finns med under flygningen, för att hjälpa till att maximera er flygupplevelse. 

Bra att veta!
Flyglektionen varar i 30 minuter varav du är uppe i luften 2 x 60 sekunder.  I priset ingår all nödvändig utrustning, professionell instruktör, säkerhetsgenomgång, flyglektion, försäkring och såklart själva flygningen.

Bekväma kläder, som inte sitter för löst. Utrustning lånas på plats. Gravida personer, eller personer med rygg och axelproblem ska inte flyga. 

Hur bokar jag?
Det bästa är att boka in en tid i förväg via telefon eller mail. Det går också testa Drop-in i mån av plats och betala på plats. 
Tider

Öppettider: 1/6–31/8 tis–sön 10–20.

Kostnad

Pris: barn upp till 12 år 299 kr, över 12 år 499 kr.

Info
Karta

Redaktionens utvalda favoriter!

Här har vi samlat ett gäng skojiga tips som är aktuella just nu. Ha så roligt!

Till toppen