Föreläsning: Fånga din dröm

f-gruppen

Senast uppdaterad: 2020-03-19

Beskrivning
Vi välkomnar den 29/4 Frihetscoacherna – Tobias Olsson och Kerstin Brorsdotter - för en coachingsession med f-gruppen så just du ska kunna fånga din dröm! Du ges denna förmiddag chans att utforska dig själv, dina drömmar och ta reda på vilka resurser du har för att nå din fulla potential i yrkeslivet.
Föreläsningen ger dig chans att reflektera, lära känna dig själv och se vad du önskar i ditt yrkesliv. Under denna föreläsning kommer du att få lära dig en modell för att se ditt nuläge, ditt önskade läge och möjliga vägar men kanske också vad som hittills har hållit dig ifrån att fånga din dröm och faktiskt nå din fulla potential. Frihetscoacherna kommer beröra mindfulness attityder till livet som skapar känslan av frihet. Behöver du coaching i rätt riktning – anmäl dig till denna förmiddag ihop med Frihetscoacherna och f-gruppen.
  • Vi bjuder på smörgås och kaffe/te
  • Vi välkomnar varmt föräldrar med barn i sällskap
För mer information och biljettköp, klicka på köp biljett eller gå in på vår hemsida www.f-gruppen.se

HITTA HIT

Odenplan - Studiefrämjandets lokaler i Brygghuset, sal Jäskaret, en trappa ner.
Tider

Öppettider: 29/4 kl. 10.30–12.

Kostnad

Pris: vuxna 100 kr.

Info
Karta

Aktuella tips

I dagsläget är det många museer och teatrar som har stängt. Då gäller det att se sig om efter andra roliga aktiviteter att göra antingen utomhus eller i hemmamiljö. Nedan finner du redaktionens favoriter just nu!

Till toppen