Föreläsning: Så får du ditt drömjobb

f-gruppen

Senast uppdaterad: 2020-03-20

Beskrivning
Har du någonsin känt dig nervös inför en anställningsintervju? Skulle du vilja lära dig att skapa de bästa förutsättningarna för att få ditt drömjobb? 
Anna Stenbeck gästar oss denna onsdag och kommer att bjuda på konkreta tips och råd för dig som vill söka jobb på ett mer kreativt sätt. Anna är konsult, rådgivare och internationell föreläsare, utsedd till Best Inhouse Recruiter - Nordics, 2018. Hon har hjälpt företag att bygga upp sin intervjuprocess, författat intervjubanker och utbildat chefer i hur de ska hantera intervjuprocessen för att göra kvalitetssäkrade bedömningar av kandidaterna. 

Vad händer när du blir kallad till anställningsintervju? Hur kan du förbereda dig inför den?
Föreläsningen kommer att vara fullmatad med inspiration och konkreta tips på hur du som kandidat kan förbereda dig så att du har de bästa förutsättningarna att lyckas, och riktar sig både till dig som söker jobb, för framtida rekryteringsprocesser och till dig som helt enkelt vill nätverka smartare.
  • Vi bjuder på smörgås och kaffe/te
  • Vi välkomnar varmt föräldrar med barn i sällskap
För mer information och biljettköp, klicka på biljettköp  eller gå in på vår hemsida www.f-gruppen.se

HITTA HIT

Odenplan - Studiefrämjandets lokaler i Brygghuset, sal Jäskaret, en trappa ner.
Tider

Öppettider: 15/4 kl. 10.30–12.

Kostnad

Pris: vuxna 100 kr, barn gratis.

Info
Karta

Aktuella tips

I dagsläget är det många museer och teatrar som har stängt. Då gäller det att se sig om efter andra roliga aktiviteter att göra antingen utomhus eller i hemmamiljö. Nedan finner du redaktionens favoriter just nu!

Till toppen