Nybörjar- och fortsättningsläger - Rastaholms seglarläger

Stockholms Segelsällskap

Senast uppdaterad: 2020-04-22

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Välkommen till vårt seglarläger! Sommarens roligaste vecka för dig mellan 13-16 år som vill lära dig segla jolle, kappsegla, träffa nya
kompisar och umgås i sann lägeranda!

 
Under en vecka bor vi tillsammans på vår klubbholme Rastaholm ett stenkast från Stockholm. Dagarna är fullspäckade med segling, bad och härliga sommaraktiviteter. Du behöver inte kunna segla sedan tidigare, seglingspassen är anpassade efter deltagarnas förkunskaper och vi har både nybörjare och fortsättare med oss.  Under veckan går vi igenom kappsegling utifrån din nivå och vi seglar Laser och Tvåkrona.

Fokus ligger på att ha kul på sjön och på land; vår målsättning är att alla deltagare ska ha sommarens roligaste vecka! Under veckan arrangeras en rad spännande race och kanske är du med i laget som slår ledargänget i den berömda ledarstafetten? En långsegling till vikingastaden Birka gör vi också. Alla som vill får vara med i det ärofyllda lägermästerskapet - flera av ledarnas namn finns inristade på den anrika vandringspokalen och kanske blir ditt namn nästa? Lägret äger rum i slutet av juli, hoppas vi ses där!
Kostnad

Pris/kurs: 4800 kr.

Info
Karta
Till toppen