Familjefriluftsdag på Lida och 50-årsfest

Lida friluftsgård

Senast uppdaterad: 2019-09-11

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Lördagen den 21 september kl 12-15 är det dags för vår årliga familjefriluftsdag i Friluftsfrämjandet Botkyrka! I år fyller vår lokalavdelning 50 år och det vill vi förstås uppmärksamma under dagen!

Skogsmulle, Fjällfina, Laxe och Nova kommer och träffar barnen och visar sina fina kojor. Det blir repbanor, tipspromenad med fina priser, Skogsmulles hinderbana, naturpyssel, pinnbrödsbakning, varmkorv och mycket annat skoj. För den som är spring- och klättersugen står vår fina naturparkourpark redo.

Nytt för i år är också att alla barn som vill får vara med och springa Skogsmulleloppet! Loppet springs på en kort rundbana på några hundra meter och Skogsmulle sköter uppvärmningen. Ni kan anmäla barnens deltagande på plats. Startavgift för deltagande i Skogsmulleloppet är 20 kr per barn.

Mer info på facebook.com/FriluftsframjandetBotkyrka

HITTA HIT

Från pendeltågstationen i Tullinge går buss 721 till Lida Friluftsgård.Med bil svänger du av väg 226 vid Botkyrka Hantverksby in på Västerhaningevägen. I denna korsning och resten av vägen är det skyltat till Lida Friluftsgård.
Kostnad

Fri entré.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

Aktuella tips

Nu börjar vissa museer och kulturarrangörer att öppna upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med finfina digitala tips ni kan göra hemma från soffan!

Till toppen