Kul läsning från Barn i stan
Sponsrat
Publicerat 03 Maj 2019 14:13
MAXA SOMMARLOVET I GÄVLE MED AKTIVITETER FÖR HELA FAMILJEN!. Barn i stan

MAXA SOMMARLOVET I GÄVLE MED AKTIVITETER FÖR HELA FAMILJEN!

6 000 kvadratmeter lekyta, en djur- och nöjespark vid havet, 45 spännande äventyrsrum och ett fängslande museum. Ta skärgårdsbåten till vackra Limön. Klättra upp i fyren i Bönan. Kom på friidrottsfest och heja fram tävlande vid U23 EM i Gävle den 11–14 juli. Sommarlovet i Gävle erbjuder ett varierat utbud för hela familjen!

(Detta är ett annonssamarbete med Visit Gävle)

Dome Adrenalie Zone
På 6 000 kvadratmeter inomhusarena kan du leka av dig med skid,- och snowboardhoppning, skateboardåkning, trampolinhopp, klättring och freerunning. Dome erbjuder allt från lite mer extrema utmaningar till enklare aktiviteter för hela familjen.
Läs mer här!Furuvik
Med läget vid havet, en poolanläggning samt djur- och nöjespark är Furuvik något alldeles extra. Det är mysigt att bara strosa runt i den fina parkmiljön. Nytt för i år är radiobilarna. Till Furuvik tar du dig även med båt. Då möts du vid Furuviks brygga av Furuviks Havskrog och Furuvik Havshotell. Parken erbjuder varje sommar många sköna konsertkvällar. Har du säsongskort på Gröna Lund ingår även Furuviks konserter. 
Läs mer här!Sveriges Fängelsemuseum
Kom fängelselivet nära. Testa på att vara både fångvaktare och fånge. Såga i galler, testa bojor från olika tider och gå med fångvaktarens långsamma steg. 
Läs mer här!Alborgen
Alborgen är fyllt med spännande och roliga upplevelser för äventyrslystna i alla åldrar. Här finns sexton spännande äventyr i 45 rum. Kreativitet och samarbetsförmåga sätts på prov och utvecklas i äventyrscellerna. 
Läs mer här!

Ännu mer information hittar ni på Visit Gävle.se!
 


Till toppen