Grinda med båt

Båtutflykt

Senast uppdaterad: 2019-04-12

Tider

Se hemsidan för information och bokning.

Beskrivning
Grinda ligger endast en timme från Stockholms storstadspuls och är den perfekta ön för de som vill komma bort en liten stund. Naturen är typisk för denna del av skärgården och hela ön är ett naturreservat som ägs av Skärgårdsstiftelsen.

Att göra på ön
Till Grinda åker du för att njuta av bad, både från klippor och barnvänliga sandstränder. I ladan kan man hälsa på öns fyrbenta vänner som även betar runt om på ön. Grinda har två utsiktsplatser och flera härliga promenadstigar.Du kan också ta del av det breda utbud av aktiviteter som erbjuds av Grinda Wärdshus. Här finns bl a kajaker, båtar, volleyboll och bouleplan. På ön finns även en stugby, tältplats, vandrarhem, lanthandel, flytande bastu, glasskiosk och två restauranger. 

Restaurang ombord
Kombinera din resa med en god måltid eller ett glas vin i vår restaurang på Cinderella. All mat tillagas ombord vid beställning. Förboka restaurangplats när du bokar din resa.

När: Dagliga turer från Strandvägen. 
Kostnad

Pris: vuxna från 140 kr, barn 6–15 år 70 kr, barn 0–5 år gratis.

Info
Karta
Allt som händer – Grinda med båt

Redaktionens utvalda favoriter!

Nu har många museer och kulturarrangörer öppnat upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med härliga aktiviteter att göra ute i naturen.

Till toppen