Parkour, Cirkus & Acro och Gymnastics-pass

Gymi

Senast uppdaterad: 2020-02-12

Beskrivning
Gymis Circus & Acro och Gymnastics-pass tar oftast 45−60 minuter och innehåller förutom varierande övningar som utvecklar motoriken också karakteristiska konstövningar för varje pass. På passen använder vi många olika redskap: romerska ringar, räck, bom, barr, trampoliner, stänger, ribbstol, linor, hopprep, bollar, diabolor, cirkusredskap och balansbräden. Den roliga träningen utvecklar såväl balanssinne och färdigheter som styrka, rörlighet, kroppskontroll och koordination.

På Gymi Circus & Acro-passen betonar vi förutom omväxlande kroppskontrollövningar även akrobatik på gymnastikmatta (t.ex. kullerbyttor, hjulningar mm) och luftakrobatik med stång, lina och ringtrapets.  På cirkus- och akrobatikpassen gör vi också parakrobatik och övar på att hantera olika cirkusredskap såsom jonglering med bollar och trick med diabolo.

Gymi Gymnastics -passen består av artistisk gymnastik och skiljer sig från de övriga passen genom att fokus ligger på att utveckla färdigheterna inom gymnastik.

Läs mera på hemsidan!

HITTA HIT

Spana in sl.se för bästa resväg hit. 
Tider

Se hemsidan för kommande kursstarter.

Kostnad

Provpass 220 kr, vårtermin 2 670-2 870 kr (man kan börja i mitten av terminen, priset beror på startveckan)

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordNej
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangNej
  • KaféNej
Karta

Aktuella tips

I dagsläget är det många museer och teatrar som har stängt. Då gäller det att se sig om efter andra roliga aktiviteter att göra antingen utomhus eller i hemmamiljö. Nedan finner du redaktionens favoriter just nu!

Till toppen