Hågelbyparkens lilla Julmarknad

Hågelbyparken

Senast uppdaterad: 2019-10-31

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Småskaligt med kvalité och värme för hela familjen.

Varmt välkomna till Hågelbyparkens lilla julmarknad. Vid Café Anna Giertz stämningsfullt pyntade uteservering dukar utställare upp med presentartiklar och godsaker som hör julen till. Hågelby konst och hantverk håller öppet sin butik och galleri.

Extra julmysigt är det för barnen med ponnyridning, fiskdamm och klapphage med 4h och Teater Carpa bjuder på en interaktiv julföreställning för hela familjen. Dessutom kommer tomtemor och pysslar med barnen.
På Klockhusvinden ovanför caféet håller Botkyrka Salems hemslöjdsförening sina årliga hemslöjdsdagar med jultema. 

PROGRAM
En julklapp till Tomten!
Kl. 11:00 och 14:00
Följ med på en interaktiv julföreställning för hela familjen med Teater Carpa. Skratt, spänning, magi och sång utlovas. Fri entré!

Mat och dryck: Café Anna Giertz serverar lunch och fika .
Wärdshuset LM serverar traditionellt julbord. Boka bord på http://www.hagelby.se/boka-bord/

Vi ses i Hågelbyparken!

HITTA HIT

Med bil: 
På E4, välj avfart "146b" mot Tumba och fortsätt vidare på väg nummer 258 som är Hågelbyleden. Efter ca 2 km av vackra ekar och åkrar ligger Hågelbyparken på höger sida. Sökbar väg för navigator är Skrävsta gårdsväg.

Med kollektivtrafik:
Pendeltåg till Tumba station eller tunnelbana till Alby station. Därifrån buss 707/737 och 708/738 som stannar vid vår hållplats "Hågelby".
Kostnad

Fri entré till julmarknad, pyssel med tomtemor och teaterföreställning. Aktiviteter med Hågelby 4H betalas på plats, se hemsidan för aktuell info.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

Aktuella tips

Nu börjar vissa museer och kulturarrangörer att öppna upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med finfina digitala tips ni kan göra hemma från soffan!

Till toppen