HEJA LÖRDAG! Lamine Cissokho

aliasTEATERN - barn och familj

Senast uppdaterad: 2021-01-07

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
HEJA LÖRDAG! är Musikcentrum Öst och aliasTEATERN:s avslappnade familjehäng med musiken i fokus. Missa en magisk musikalisk resa till andra tider och platser. Föreställningar kl 12 00 och 14 00.

Lamine spelar den 22-strängade afrikanska harpan kora och är en unik scenpersonlighet. Hans konserter bygger på en nära, känslomässig och humoristisk publikkontakt där berättelser från Senegal, sång och nya elektroniska sätt att använda det uråldriga instrumentet gör Lamines konserter till en helt unik upplevelse för alla åldrar.

Lamine är ättling till en familj av Mandingo grioter från Senegal, en familj av välkända musiker vars traditioner går tillbaka till 1400-talet. Varje familjemedlem bevarar deras musikaliska arv genom att överföra sin kunskap och sina musikaliska talanger till nästa generation, en månghundraårig sång- och berättartradition. Lamine turnerar regelbundet och spelar på festivaler över hela världen.

HITTA HIT

Närmaste tunnelbana är Odenplan. Därefter är det en kort promenad till teatern som ligger på en tvärgata ner mot Vasaparken.
Tider

När: 27/2 kl. 12–13 & 14–15.

Kostnad

Pris: vuxna 120 kr, barn 70 kr.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckNej
  • SkötbordNej
  • Hiss och ramperNej
  • RestaurangNej
  • KaféNej
Karta
Till toppen