Hellsing 100 år!

Trädgården

Senast uppdaterad: 2019-05-28

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
I juni i år hade Lennart Hellsing fyllt 100 år. Den 1 juni välkomnar vi därför Hellsing Hundra År med det fantastiska Krakelbandet under ledning av Martin Hederos, med Love Antell, Theodor Jensen, Anja Bigrell med flera. En konsert för hela familjen där musiker, artister och barn tillsammans framför alster ur Lennart Hellsings sång- och textskatt. 

Lennart Hellsing skrev under sin livstid över 400 visor och har med sina sångtexter och böcker skapat ett alldeles eget språkuniversum. 

Var med och fira Hellsings hundraårsdag och sjung med i Herr Gurka, Krakel Spektakel och andra kända Hellsingsånger!

Rabén & Sjögren är på plats med ett bokbord, Blåsensemblen från Kulturskolan kommer bland mycket annat. Visst ses vi?

Trädgården har öppet till 03 och barn upp till 12 år är välkomna fram till kl. 22 i sällskap med målsman. Fram till kl. 18 har vi anpassad volym för barn men vill ni stanna efter 18 så medtag hörselkåpor.

Åldersgränser på Trädgården: 
På Trädgården gäller 21-årsgräns. Vuxna (21 år eller äldre) får ta med barn upp till max 12 år. Ungdom 13-20 år är pga alkoholtillståndet inte välkomna till Trädgården. 
Kostnad

Pris: vuxna 50 kr, barn upp till 12 år i målsmans sällskap gratis.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckNej
  • RestaurangJa
Karta

Aktuella tips

Nu börjar vissa museer och kulturarrangörer att öppna upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med finfina digitala tips ni kan göra hemma från soffan!

Till toppen