Henrik & Louise: Två

CirkusMania

Senast uppdaterad: 2020-02-07

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Två akrobater, en sprakande TV och en livfull ytterrock. Att vara två är att vara fler än en, det kan låta som enkel matematik men människorna är ju tack och lov inte bara en siffra. Att vara två innebär att behöva förhålla sig till någon annan som också är en person med humör, vilja och energi. Fysiska möten blir till livliga lekar, tyngdlagen prövas och tilliten utmanas, men också konsten att tillsammans skapa förutsättningar. Föreställningen är inspirerad av bildkonstnär Lars Aggers målningar och teckningar av barndomsminnen.

Henrik Agger och Louise Bjurholm v. Euler har jobbat ihop sen 2001, och är utbildade vid den statliga cirkusskolan i Moskva. De jobbar researchbaserat och har alltid med en eller flera frågeställningar i sina skapandeprocesser. Det fysiska uttrycket står i centrum och deras cirkusdisciplin parakrobatik är ofta utgångspunkten.  

Längd:
40 min  

Läs mer här!

Biljettpris:
Förskolor och Skolor: 50 kr per barn. FULLBOKAD för skolor och förskolor, men det finns platser kvar till Övrig publik: gratis, begränsat antal – först till kvarn. Kontakta sandra@dansistan.se för bokning 

Kostnad

Förskolor och Skolor: 50 kr per barn. Övrig publik: gratis, begränsat antal – först till kvarn Kontakta sandra@dansistan.se för bokning

Info
  • Passar: Från 5 år.
  • Adress: Midsommargården, Telefonplan 3, Hägersten
  • Webbplats: cirkusmania.se/
Karta

Aktuella tips

Nu börjar vissa museer och kulturarrangörer att öppna upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med finfina digitala tips ni kan göra hemma från soffan!

Till toppen