Kul läsning från Barn i stan
Tävlingar
Publicerat 13 November 2020 12:17
Vinn presentkort på barnpassning från Hey Kiddo! . Barn i stan

Vinn presentkort på barnpassning från Hey Kiddo!

Har du behov av lite avlastning i vardagen? Hey Kiddo är tjänsten som erbjuder aktiv barnpassning i alla åldrar - med säkerhetsutbildade och proffsiga nannys! Tillsammans med Hey Kiddo ger vi på Barn i stan dig chansen att vinna ett exklusivt presentkort hos Hey Kiddo till ett värde av 2 500 kr! 

TÄVLINGSDAGS!

För att vara med och tävla behöver du svara på frågan nedan och skicka in namn och adress till tavling@barnistan.se senast 6 december. Barn i stan och Hey Kiddo utser en gemensam vinnare som får ett presentkort på barnpassning till ett värde av 2 500 kr! Vinnaren meddelas via mejl under vecka 50. 

FRÅGA: VILKEN ÄR DIN BÄSTA AKTIVTET ATT GÖRA HEMMA MED BARNEN? 

Kanske bakar ni världens bästa kladdkaka eller är experter på glitterpyssel! Skriv ned ditt bästa tips på aktivitet att göra hemma tillsammans och skicka in till oss. Härligast tips vinner! 

OM HEY KIDDO:

Hey Kiddo erbjuder både sporadisk och regelbunden barnpassning. Kanske behöver du hjälp med hämtning på förskolan eller vill du kunna smita iväg på en spontan date night? Med så kallad aktiv barnpassning strävar Hey Kiddo alltid efter att göra mötena med barnen så aktiva och lekfulla som möjligt! Detta genom att med stort hjärta utmana ditt barn såväl fysiskt som kreativt och intellektuellt. Gänget bakom Hey Kiddo har även grundat Studybuddy och My Academy som sedan 2005 hjälpt barn och ungdomar med läxor och skolarbete. 

Observera att Barn i stan sparar din e-postadress för att skicka nyhetsbrev och information om våra kulturarrangörer. Vill du inte vara med i våra utskickslistor ska du inte delta i tävlingen. Du kan när som helst avregistrera dig från våra register. Läs om hur vi använder dina personuppgifter i vår integritetspolicy och våra användarvillkor för nyhetsbrev.

 


Till toppen