Höstdag

Hågelbyparken

Senast uppdaterad: 2021-09-02

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Välkommen på en sprudlande HÖSTDAG i Hågelbyparken! Närproducerat på vår lilla skördemarknad, roliga aktiviteter för barnen på årets 4H-dag och öppet hus i herrgården.

En dag för hela familjen – fri entré!

Liten skördemarknad
Handla och njut av närproducerade grönsaker, snittblommor och hantverk. 

4H-dag
Ponnyridning, klapphage med får och käpphästlopp! Eller vad sägs om lilla bonde-utmaningen, en klurig bana med olika stationer där du får en vinst i slutet.
Vissa aktiviteter är gratis, andra kostar en liten slant.

Öppet hus i herrgården
Välkommen på öppet hus i vår stora herrgård där vi har konferenser, bröllop, fester och andra ceremonier. Passa på att prata med vår personal på plats om hur vi tillsammans kan skapa en unik middag eller fest just för dig.

Dessutom prova-på smide i smedjan för alla från 7 år, Café Anna Giertz serverar mat och fika, Hågelby Lantbod och Hågelby Konst och hantverk håller öppet. 

Läs mer på https://hagelby.se/evenemang/hostdag/

HITTA HIT

Med bil: 
På E4, välj avfart "146b" mot Tumba och fortsätt vidare på väg nummer 258 som är Hågelbyleden. Efter ca 2 km av vackra ekar och åkrar ligger Hågelbyparken på höger sida. Sökbar väg för navigator är Skrävsta gårdsväg.

Med kollektivtrafik:
Pendeltåg till Tumba station eller tunnelbana till Alby station. Därifrån buss 707/737 och 708/738 som stannar vid vår hållplats "Hågelby".
Kostnad

Fri entré.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangNej
  • KaféJa
Karta

Redaktionens utvalda favoriter!

Här har vi samlat ett gäng skojiga tips som är aktuella just nu. Ha så roligt!

Till toppen