Höstlov på Fotografiska

Fotografiska

Senast uppdaterad: 2021-10-22

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
GUIDADE FAMILJEVISNINGAR
Vår guide kommer ta er på en lurvig resa genom nya The Pet Show, en utställning full av roliga och fina bilder på människans bästa vän: husdjuret. Ibland kan de göra oss helt tokiga, men för det mesta på väldigt gott humör – eller hur? Inspireras av fotografier från världens alla hörn och lär er mer om konst och kultur, tillsammans.Visningarna är 25 minuter långa och sker vid fem tillfällen per dag, vi har ett begränsat antal platser per visning och först till kvarn gäller.

HUSDJURSJAKT
Under höstlovet är det husdjursjakt som gäller. I utställningen The Pet Show utmanar vi alla barn att hitta sex olika husdjur. Var hittar du kattungarna? Kaninen i superhjälte-dräkten? Och hunden med den fina kronan av blommor? Hur många taxar kan du hitta här inne?

FOTOGRAFERING MED INSTAX 
Under höstlovet finns det chans för familjen att bli bättre på att ta bilder. Få smarta fototips och ditt porträtt taget med en INSTAX-kamera. Ett ypperligt tillfälle att lära sig mer om fotografi för att kunna ta ännu finare, sötare, tuffare bilder på familjen och kanske i förlängningen även de älskade djuren där hemma. Fånga ögonblicket och spara höstlovet i fotoformat.

HITTA HIT

Tio minuters promenad från Slussen. 
Kostnad

Pris: vuxna 165–255 kr, barn 125–225 kr.

Info
Karta
Till toppen