Höstlovsworkshop: Robotfabriken

Bonniers Konsthall

Senast uppdaterad: 2019-08-26

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Välkomna hit under höstlovet på workshopen Robotfabriken där vi inspireras av utställningen Kosmologiska pilar och skapar fantasifulla robotar tillsammans. Robotarna bygger vi ihop av återvunnet material och de styrs och drivs fram med energi från solceller och handvevade generatorer som barnen själva hanterar. Workshopledare är bildpedagogerna och illustratörerna Jack och Elliot Wallentin.
 
Vi inleder programmet med att titta på utställningen Kosmologiska pilar, där även föräldrarna är välkomna att följa med, men när workshopen drar igång arbetar vi ensamma med barnen. 

Workshopen ges vid två tillfällen, lör 2 nov och sön 3 nov, start kl 12 och kl 14. Längd ca 80 min. Rekommenderas för barn mellan 6-12 år. Begränsat antal platser.

Föranmälan till program@bonnierskonsthall.se

HITTA HIT

Det enklaste sättet för att hitta hit är att utgå från Sankt Eriksplan – en knutpunkt för bussar och tunnelbana. Därifrån tar det cirka fem minuter att promenera till konsthallen.
Kostnad

Gratis för alla barn! Vuxna betalar ordinarie entré 100 kr.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckNej
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

Aktuella tips

Nu börjar vissa museer och kulturarrangörer att öppna upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med finfina digitala tips ni kan göra hemma från soffan!

Till toppen